Výborná a snad i docela zdravá rychlovka pro ty, co mohou fazole a milují rajčata, kečup, protlak – prostě vše rajské.
Ze zásob ve spíži vytáhneme:
Cibuli nakrájíme nahrubo, stejně jako slaninu. Obojí vrazíme na pánev pořádně opéct, opepříme, opaprikujeme, přidáme pepř, papriku a případná rajčata a čerstvou papriku. Krátce podusíme, přidáme baked beans i se šťávou a krátce povaříme. Dochutíme solí, případně kečupem.
Podáváme samostatně nebo s čerstvým chlebem.
Na těsto budeme potřebovat: 250 g másla250 g plnotučného tvarohu600 g bezlepkové samokypřící mouky2 lžíce…
Bublanina vychází ze základního piškotového těsta, aby nebyla tak suchá, přidáváme smetanu. Na bezlepkovou bublaninu…
Tvarohový koláč je klasická domácí dobrota, možná o něco pracnější než bublanina nebo nějaká rychlá…
Vyrobit domácí cinzano není nijak těžké ani drahé, ale vyžaduje to místo, demižón a čas.…
Rillettes jsou opravdu úžasná pochoutka, jednou ochutnáte a budete je vyrábět stále dokola. Od našich…
Dýňová polévka se připravuje velmi podobně jako dýňová kaše. Budeme na to potřebovat ideálně dýni…